Algemene voorwaarden Linniesfish

levering / verzending

Voor verzendkosten voor verzending naar het buitenland gelden aangepaste tarieven! pakketten boven de 15 kilo hebben een aangepast tarief.

Verzending gebeurt door DHL.

Verzenden via DHL kost 5,75 euro per pakket

prijzen / aanbiedingen

De prijzen bij alle op onze website genoemde artikelen zijn inclusief B.T.W.

Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Prijswijzigingen voorbehouden.

garantiebepalingen

Indien aan de door u ontvangen zending iets ontbreekt, defect of beschadigd is dient u dit binnen 2 werkdagen na ontvangst aan ons te melden. Wij zullen dan met u tot een passende oplossing zien te komen.

Ruilen/retour is binnen 14 dagen na aankoop mogelijk, mits in onbeschadigde verpakking.

Verzendkosten voor retour sturen, komen voor de rekening van de klant.

persoonsgegevens

Door een bestelling bij ons te plaatsen wordt u automatisch opgenomen in ons adressenbestand zodat wij u op de hoogte kunnen houden van aanbiedingen Indien u dit niet op prijs stelt kunt u dit aangeven bij mijn persoonsgegevens in uw profiel, u klikt dan de nieuwsbrief uit. Wij zorgen er dan voor dat u geen ongewenste reclame meer van ons ontvangt. De door u verstrekte persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk. Wij stellen deze gegevens niet ter beschikking aan derden.

Levering vissen

Vissen kunnen en mogen niet verzonden worden met de post,wel kunt u deze reserveren zodat u deze af kunt komen halen in onze winkel in Hedel

Slakken versturen wij wel, mits het niet kouder is dan 15 graden, tevens verzenden wij deze alleen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. verzending van slakken is geheel voor eigen risico, er zal dus geen geld terug gegeven worden als een slak dood aangekomen is.

Indien u toch vissen bestel via onze vervoerder zullen deze van de order verwijderd worden en alleen de spullen geleverd worden.
het geld wat u dan teveel betaald heeft krijg u terug voor.

Linniesfish 01-01-2013